tisdag 29 maj 2012

Tisdag

och SVALT och soligt väder..:-)) Nu trivs både matte och hundar...:-))

Ifredags lastades vovvar in i bilen för en liten tur till Upplands Väsby för hämtning av dotter nr 2 som skulle hundvakta här i helgen, samt uppvaktning av svärsonen som fyllde 39...Odin och Loke fick dansa en sväng med Max The Tax i värmen medans svärsonen uppvaktades, matte fick Morsdagspresent och Morsdagstårta ett par dagar i förväg...:-))

Väl hemma i Corgiboet på kvällskvisten fick Herrarna en prommis i tryckande värme medans åskvädret byggdes på...Vi hannn hem och sätta oss framför tv:n med lite fredagsvin och gott innan smällen kom...JISSES så alla hoppade !!! Vart en "sjujäkla" knall !! Tv, datorer och sånt stängdes av i en hast och regnet satte igång att vräka ner...Sen småmullrades det lite innan ovädret drog bort.

Lördagmorgon drog Husse och Matte med förmiddagståget till Göteborg...:-))
Speedwaykväll på Ullevi väntade. Var jättevarmt och soligt...En perfekt kväll...Och bäst av allt var ju 3 svenska förare i semifinalerna och två med till finalen. Dessutom tog Fredrik Lindgren finalen FÖRE världsmästren Greg Hancock...:-)) GRATTIS FREDDAN till första GP-segern !!



Söndagen kom med brakfrukost på hotellet, skön morgonpromenad och sen började resan hem...SJ är ju underbara i sina förseningar...Nåja...Allt löste sig och med lite tågbyten först i Katrineholm och sen Halsberg så kom vi hem till våra Corgis i Köping..:-))
Frida (vår hundvakt) och hennes kompis hade redan åkt men Frida hade lämnat en jättefin Morsdagsblomma till sin Mams...:-))



Gårdagen erbjöd svalkande väder och en rejäl regnskur...Naturligtvis var jag och Eva ute med tjejerna och grabbarna just då...:-))

Idag drar arbetsveckan igång och Grabbarna har redan hunnit med att dra ut Matte i svalt väder på en solskensprommis...:-))



Om 3 timmar drar Matte till jobbet...Men har ju ledigt nästa helg oxå så det är ingen idé att klaga...:-))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar