tisdag 15 maj 2012

Tisdag

och solen lyser nästan med sin närvaro...Glimtar i a f till mellan varven...:-))
Vi hade en trivsam promenad igår med Eva och Damerna...Lilla Saga blir tuffare och mer framåt för varje vecka så det blir nog en bra hund av henne med tiden...:-))

I går morse kom ett gäng gubbar ( 6 stycken) från parkförvaltningen och tog hand om det trasiga trädet...1 sågade, 2 stycken släpade grenar och lastade i släpkärra och 3 stycken stod för hejjaramsorna...Såg rätt kul ut men känns tragiskt att det ska prioriteras så illa. 3 av gubbarna hade säkert kunnat göra nått annat än stå och glo. Odin gillade föreställningen i a f...Han hängde över soffryggen och morrade åt motorsågen..:-))

Loke och Matte tog en stillsam kvällspromenad i spåret igårkväll medan husse och Odin tog en annan vända.


Vi såg dessa vackert blommande buskar på morgonens promenad...Odin hade fullt upp med span på hare bakom buskarna så matte fick ta fram basrösten för att han skulle sitta ner så kortet kunde tas...:-))

Efter promenaden gjorde vi ett besök på vågen hos veterinären...Odin står still på 17,5 kg och Loke har gått upp till 21,3 kg !! :-))))) ( 1,5 kg upp sen 10/4 )
Syns på honom att han har mått väl av bytet av mat. RC Sensibel 25 har gett honom muskler igen och magen har än så länge hållit...:-))
Känns så bra !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar