tisdag 11 oktober 2011

Underbar höstdag


En helt underbar höstdag med strålande sol. Som gjord för lek och bus med polaren Petter.
Dock blev Odin LITE het på gröten och det gillade INTE Loke...Med stormsteg klev han in morrandes i leken och när kaxputten Odin inte genast taggade ner fick han smaka framtass av Loke och fogade sig in i ledet. Sen lekte Odin med Petter på acceptabel nivå med lagom kaxighet. Loke slog sig ner på gräsmattan mycket nöjd med tillrättavisningen.

Jag slutar nog aldrig förvånas över corgis. Redan i söndags hade Odin förstått att han ska sitta vid vår ytterdörr när vi kommer in och vänta tills han får tillåtelse att gå in.  Idag har han lärt sig att sitta vid dörren i trapphuset när vi går ut så jag kan låsa. Tog en tillsägelse i morse så har han gjort det rakt av varje prommis idag. Idag har jag börjat träna inkallningsvissling. Har gjort det två gånger inomhus och belönat med godis när Odin gjort som Loke, satt sig framför mig. Testade hur väl han kom ihåg när vi var ute hos Petter och Odin kom farande som ett streck och satte sig.... Loke kommer ju snabbt han med och Odin tar ju lärdom även av honom.
Corgis är förbaskat UNDERBARA hundar !!!

Odin har börjat slappna av här hemma. Kan ligga kvar och sova fast han sett och hört att jag går in i annat rum. Det känns som ett gott betyg på trygghet. Fast man måste ju "gaffla" när matte river av toapapper..:-)))

Dammsugaren har Odin träffat idag. Var väl inte överförtjust. Stormskällde i minst 5 minuter innan han gav upp. Var i a f tuff nog att nosa på slangen fast dammsugaren gick. Undrar om grannarna var impade...Dammsög ju redan vid 8-tiden i morse..:-)))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar