fredag 14 oktober 2011

Fredag 14 Oktober

Idag har grabbarna vart själva ca en timme på morgonen. Matte blev inkallad till ett morgonmöte på jobbet trots semester. Grabbarna tog siesta medan jag var borta.
Odin har lite gny i tandköttet. Nya bissingar tränger på. Biter och har sig i det mesta. Var på sladdar i hallen härom dagen när jag var i tvättstugan. Tack och lov var det inga strömförande sladdar utan bara till telefonjacken och antennsladd till sovrums-tv:n. Tabasco är inköpt och smetat på sladdarna och nu är dem inte intressanta längre.
Vi har haft strålande vackert höstväder hela veckan så många promenader har det blivit i höstsolen. Flera omgångar skolbarn på utflykt har klappat om grabbarna. En liten kille ville ta med sig Odin hem. Han skulle passa så bra att sova med istället för nallen som kommit bort....:-)))

Är så härligt att se Odin upptäcka världen. Man MÅSTE skälla på kajorna, folk med luvor och damer med rullatorer....:-)) Men han gör det bara en gång...Sen accepterar han dem...Utom kajorna...DEM skälls det på konstant när dem skränar.

Idag skällde han inte så länge på dammsugaren...Och golvmoppen var så intressant att nosa på. Matte fick trixa och fixa för att torka runt den nyfikna nosen.

Odin har nosat på några nya hundar här i byn och tycker det är kul så länge dem inte är för stora. Grannens afganhund är för stor, liksom en annan grannes Leonberger Rock. Rock är SÅÅÅ förtjust i valpar att han knappt kan gå ifrån och bara gnyr när han inte får hälsa.

Matte har jobbarhelg så husse får hundvakten..:-)) Ska bli kul att se hur husse tycker det är..:-)))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar