fredag 18 november 2011

ÄNTIGEN

fredag och matte är ledig...:-))

Vi har i veckan träffat två Dalmatinerdamer, Fritza 9 år och Inca 1 1/2 år...Fritza är en snäll men bestämd gammal dam...Ett sniff på henne och sen vill hon vara ifred...Inca vill gärna kuta runt och busa men hon leker lite väl hårt för Odins smak ännu...:-)) Lite försiktig är han fastän han gärna vill busa... Loke han sniffar på damerna och återgår sen till Ferdinandleken...Dvs sniffa runt i gräset...:-)) Fast é Inca för hård i sin framfart mot Odin bröstar Loke upp sig och knallar in emellan men sträckt kropp och talar om för Inca att hon ska fixa frissan och lugna ner sig...:-))

Odin har börjat inträda i vuxenlivet...Benlyft 8 av 10 pinkningar. Tycker han är tidig...Är ju inte 5 månader än på en vecka men så här har han hållit på ett par veckor nu...

Vintern är nära...Vi har haft kallgrader varje morgon med frost i gräset...Odin gillar frost...Tycker det é extra kul att springa runt i frostgräs...Undrar om det är ljudet han gillar eller kylan mot trampdynorna..:-))

Hoppas vi träffar Blomman lite i helgen...Hennes matte har jobbat fulltid hela veckan så vi har inte setts sendan förra fredagen.

Trevlig Helg !!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar